perjantai 27. toukokuuta 2011

Osa 5 Pojat ja tytöt

Heippatirallaa taas. Sorry pitkä päivitystauko, peli-innostus on kallistunut vähän enemmän kolmosen puolelle, joten en ole Stormeja hirveästi tehnyt. Tämäkin osa jää vähän lyhyeksi, vain 17 kuvaa :D Ja muistakaa, Alpertti on Alpertti, koska tuskin haluaisitte lukea miehestä nimeltä Abhijeet, ja tämä siksi, koska pelini on enklanniksi :) Mutta pitemmittä puheitta, lukekaa.

"ALPERTTI! SE S.. YNTYYYYYYYY!!!" Louise kiljui keittiö/olohuoneessa. Synnytys oli juuri alkanut. Alpertti ryntäsi keittiöön, penkaisi takkinsa ja Louisen matkaan ja ajoi tukka putkella sairaalaan. Lapsesta syntyi terve, joskin keisarinleikkauksella: Louise oli kovin uupunut pyörtyessään sairaalan käytävälle, kun hoitaja kertoi nähneensä eräänkin äidin synnyttävän lapsensa odotushuoneessa.

Kotiin päästyään pienen pojan vanhemmat eivät halunneet kiirehtiä nimen kanssa; kyllä se sieltä vielä tulee.


Lopulta poika nimettiin Joshiksi, siis ihan Joshiksi, ei Joshuaksi. Louisen mielestä se oli sopiva, Alpertin oli vain tyydyttävä vaimonsa valintaan.


Alpertin hommana oli pääasiassa opettaa pojalle kaikki tärkeimmät asiat, kun Louise keskittyi intensiivisesti työhönsä ja siihen, miten saisi nolattua huippukokin (ja tässä meinataan Charlieta) uudestaan jollakin perättömällä juorullaan.


Elo sujui leppoisasti vuosien varrella: Stormien kanssa ei ollut sen kummempia kähinöitä, kuin aiemminkaan.


Joshin koulumenestys oli kohoamassa, tytöt juoksivat söpön pojan perässä, ja mikä parasta, hän olisi kohta saman ikäinen kuin Stormien tytöt!

Luonnontieteet kiinnostivat nuorta miestä enemmän kuin muut aineet, Alpertti olikin aina halunnut pojan, joka on hyvä biologiassa. Louise itse halveksui pojan kasvi-intoilua: eihän moisessa ollut mitään järkeä siihen verrattuna, kuinka Stormit saivat vielä kärsiä.


Jopa lukeminen luonnistui pojalta hyvin. Louise halusi kasvattaa pojan itseluottamusta ja -varmuutta, sekä sosiaalisia taitoja, mutta Josh ei itse perustanut niistä. Siitä lähti liikkeelle äiti-poika-sota.


Louisen tehtyä ansiokasta työtä journalismi-uralla, hän sai kirjoituspalkinnon, joka oli yksi arvostetuimmista palkinnoista koko Simlandiassa.

************

Heidin ikä alkoi olla 50:n hujakoilla, joten tyylin tuli olla iän mukainen. Haikeana Heidi heitti kierrätykseen vanhat liian paljastavat paitansa ja farkkushortsinsa.

Kodinhoito oli jäänyt vähemmälle, joten Farrahin mielestä oli ihan oikein soittaa ammattiapulainen paikalle. Goottityylinsä hän oli halunnut säilyttää, vaikka äitinsä mielestä se oli liian 90- lukua. Mikä lie mummo, Farrah oli ajatellut.

Ruoka oli lopussa ja vaatteet kävivät pieneksi, joten Farrah passitettiin kauppaan koulupäivänsä jälkeen. Vaikeroiden ja epäröiden Farrah otti keittiön pöydältä rahaa, ja läksi kauppaan.


Lähinnä Heidille oli ostettava vaatteita, kun ei hän enää mikään nuorukainen ollut. Vähän itselleenkin Farrah osteli, ja bonuksena vielä meikit.

Muille kaupassa riitti seuraa, Farrah tyytyi katselemaan vaatteita rauhassa. Perjantai-iltapäivällä aikaa riitti vaikka mihin.

Charlienkin vanhuus kolkutteli ovelle, Lillykin hurautti jo kolmentoista ikäiseksi (jä hänestä tuli nätti :D).

"Ei, isä ei pääse haastateltavaksi puhelimeen keskellä yötä. Ja varsinkaan Iltalööppiin!" Lilly raivosi puhelinhaastattelijalle keskellä yötä. Haastattelija hämmästyi, mutta Lilly ei. "Jättäisittekö isäni rauhaan? Vaikka hän onkin huippukokki, ei se tarkoitta, että hän olisi vuoden päästä kaikkien huulilla. Kiusatkaa muita julkkiksia."

Lilly seurasi intensiivisesti muotia ja sen villityksiä. Juuri nyt nappikorvikset ja etuhiukset olivat in. Mitähän tästä vielä tulee... hän ajatteli mielessään.
Perijä-äänestys!
Ehdokas 1: Farrah, esikoinen


Elämäntoive: Julkkiskokki
Tavoite: Suosio
Mieltymykset: Parta, punaiset hiukset, Inhokki: Meikki
Luonne: 6-10-3-3-3
Horoskooppi: Leijona

Ehdokas 2: Lilly, kuopus



Elämäntoive: Illuusioiden mestari
Tavoite: Mammona
Mieltymykset: Punaiset hiukset, urheilullinen, Inhokki: Työtön
Luonne: 5-5-9-8-1
Horoskooppi: Jousimies

Äänestys kommenteissa, vain yksi ääni, per tyyppi :D Eli kirjoitat vain nimen, kenet haluaisit perijäksi.
Kommentteja saa laittaa muutenkin, ja kysyä kaikenlaista. :) Seuraava osa sijoittuu varmaan kesän loppupäähän, mutta saattaa tulla aikaisemminkin.

7 kommenttia:

  1. Ihan kelpo osa, vaikkei mikään äärettömän dramaattinen. Eiköhän toimintaa tule lisää uuden perijän myötä... :)

    Äänestän Lillyä :->
    (Voittaisikohan kerrankin minun suosikkini? Yleensä niin ei käy :--D)

    VastaaPoista
  2. Minunkin suosikkini on Lilly, jostain syystä Farrahin nenä näyttää kasaan lyödyltä :D

    Tämä osa piti saada tehdyksi, että ei päivitystauko leviä kovin suureksi. Jos jätän jonkun tekemättä ja pitkitän sitä, se venyy ja pitkään. Siksipä ei mitään radikaalia tässäkään tapahtunut. :)

    VastaaPoista
  3. Lilly vaikuttaa mukavalta similtä perijäksi ;)

    VastaaPoista
  4. Lillyä äänestän myös (;;

    VastaaPoista
  5. Lilly saa äänen täältäkin; on nimittäin mielenkiintoista seurata miten Farrah reagoi pikkusiskon päästyä perijäksi ;)

    VastaaPoista
  6. Lilly saa myös mun äänen! (Uus lukija...)

    VastaaPoista
  7. Olen uuden osan tekemisen jo aloittanut, kuvia eikä tekstiä ole tosin vielä missään, pelattu on siis vain :--D Osa alkaa todennäköisesti siitä, kun tytöt ovat yliopistossa, joten siihen asti! ;)

    Ja tosiaan, äänestys on over :--D Ja Lilly on voittaja! (Koska ylivoimaisesti Lilly voittaisi kuitenkin.)

    Ja uudet lukijat ovat tietenkin tervetulleita! :)

    VastaaPoista