torstai 14. huhtikuuta 2011

Osa 2 Vesivahinkoja ja vauvoja

Heei, tein tuossa äsken simssiä pelatessani taas yhden osan, eli siis toisen osan. Osan nimen keksimisessä meni kauan, ja nytkään siitä ei mitään luovuuden perikuvaa saatu, mutta kestäkää. Nyt jatkuu.

Nyt tässä se naamakuva jonka lupasin Heidistä, tyyli kyllä on jo uudistunut.


Farrahistakin kasvoi varsin jännän näköinen neitokainen..


Charlie oli menossa töihin kun ei muutkaan sinne menneet, Heidillä oli vapaapäivä.


Farrah kasvoi lapseksi, ja koulu odotti. Ilmeestä päätellen, jokin mietityttää häntä.

Makuuhuonetta uudistettiin siten, että Farrahille saatiin oma sänky, totesin, että ain yksi parisänky kolmihenkisessä perheessä ei voi toimia, jos kaikki haluavat nukkua.


Heidi uudisti tyylinsä, uusi käynti uudella kampaajalla teki terää, josta myös aviomies piti!

Sinä yönä Farrahia pelotti mennä nukkumaan, katsottuaan liikaa kauhuleffaa telkkarista. Heidin oli mentävä Farrahille tarkoiettuun säkyyn yöksi. Isän turva antoi rauhaa, ja tietenkin sitä turvaa.


Kun aamu koitti, Charlie nousi ja tuuppasi Farrahia kylkeen, oli ensimmäinen kouluaamu, eikä siitä passanut myöhästyä, kuten ei minään muunakaan päivänä.

Kylpyhuoneen hana meni rikki, joten Heidin oli kutsuttava korjaaja työhönsä. Jotenkaan työ ei vain tuntunut luistavan..

..kuten tästä näkee. Tämä vain hakkasi hanaa jakoavaimella. Ei taida olla koulutus kunnossa..?

Ihmeporukkaa tuolla Merialassa. Soittelevat omille simeille, ja sitten juttelevat itselleen, en ymmärrä..

Heidikin huomasi olevansa toisen kerran raskaana ihmeellisen yön Charlien kanssa- jälkeen. Tuleeko tässä mahdollinen perijä?

Talvi teki tuloaan, siis neljäs vuodenaika menossa. Ankeus alkoi, eikä tunnetusti kukaan haravoinut pihaa, jonka seurauksena syksyiset lehdet olivat jääneet maahan.

Farrahia nukutti niin vietävästi ensimmäisen koulupäivän jälkeen. Siksi hän päätti ottaa päiväunet, mutta halusi silti äitinsä tulemaan, ja mittaamaan kuumeen, jos sitä nyt edes oli. Pieni Farrah kun ottaa kaiken niin tosissaan, ja vakavasti.

Kun kaikki oli saatu nukkumaan, Ankulla oli vapaa-aikaa käydä syömässä. :)


Päikkäreiden jälkeen Farrahia alkoi kiinnostaa taas öiset kauhuleffat, joita hän katsoi silmä tarkkana. Kun ei nyt vain saisi niitä painajaisia näistä..

Charlielle jäi ihmeellinen asento, kun Farrah pyysi tältä yökolmelta apua kotitehtävissään.

Isän auttaessa Farrahia läksyissä, tämä mietti, olisiko sittenkin pitänyt pyytää apua äidiltä. Isän apu ei nimittäin näyttänyt auttavan, olihan kyse matematiikasta, eikä elämää suuremmista asioista.

Talvi teki tuloaan, ja siksi myös Charlienkin oli aika pukea talvivaattett ylleen. Vanhentuneet ruoantekotarvikkeet eivät olleet unelmaseuraa roskakorille, mutta kohtahan Charlie pääsisi uusiin seikkailuihin..




Oli se tulossa, nimittäin se vauva. Heidi tunsi yöviideltä potkaisun vatsassaan, kun oli menossa vessaan. Ei ollut enää pikkujuttu elellä ison vatsan kanssa, oli suuri työ pitää se poissa normaalien askareiden tieltä. Heidiä potutti myös, että Charlien ei tarvinnut sietää tällaista mahavärkkitä riesanaan.

Farrahia kiinnosti myös raha, ei sillä, että lapsukainen olisi omin päin rahapuulle mennyt, vain että niin kiinnostuneesti aina tuijaa tuota hohdokasta puuta.


Joku oli taas mennyt rikkomaan Stormien suihkun, eikä se ollut vitsi. Korjaaja kutsuttiin paikalle, mutta tämä ei sitten ilmestynytkään. Kumma juttu...

Charlie teki osuutensa isänä, korjasi nimittäin suihkun, joka oli tosiaan rikki.


Samaan aikaan olohuoneessa Farrah ja Heidi katsoivat erityisen kiinnostuneina jalkapalloa ja uutisia. Vähän ajan päästä Charlie liittyi neitien seuraan, muttei kerinnyt kuvaan.

Toinen päivä koulussa sujui vähän paremin, Farrahin keskiarvo on nyt B eli 8.

Suihku meni taas rikki (kuka...?!). Korjaajaa ei tällä kertaa hälytetty, vaan mamma päätti korjata tilanteen. Nyt ymmärrän, miksi tuo suihku on halvin.

Ja kaikkien lähdettyä töihin ja kouluun, Heidi päätti mennä katsomaan päivän jalkapallopeliä tv:stä. Ottelun voitti Simlandian Laamat, eli kotijoukkue. Vastassa oli naapurimaan Lehmät.


Isän avulla oli sittenkin merkitystä, Farrahin kolmas koulupäivä sujui ongelmitta, ja kympin todistus oli käsillä. Nyt oli taattu myös paikka ylkkärissä. :)


Tuore tarjoilijamme Charlie Storm teki koko perheelle illalliseksi sitten spagettia, naisten lempiruokaa. Itse kokki ei ruuasta pitänyt, mutta mitä vain naistesi vuoksi.


Ja jotenkin isä-tytär-keskustelun aiheeksi ajautuivat bestis-asiat: "Olemmeko me vielä bestiksiä?" Charlie kysyi varovaisella äänellä. "Juu, kyllä kai." Farrah vastasi. Hänestä isä oli höpsähtänyt ja pahasti, muttei kertonut asiasta edes äidilleen. Ehkä se ei ollut vakavaa..


Synnytys koitti, ja Heidi ponnisti ja ponnisti. Puski ja puski. Loppujen lopuksi maailmaan saatiin pieni ipana.


Naperon nimeksi annettiin Lilly. Kaiken puserruksen keskeltä syntyi siis tyttövauva. Farrahista oli oikein mukava saada pikkusisko. Tosin Charlie ja Heidi päättivät, ettei lisää lapsia tulisi. Vanhuudenpäivillä päätettäisiin, kumpi perisi talon ja omaisuuden. Opintojen jälkeen tietenkin. Farrah mietti, olisiko sittenkin pitänyt heittääntyä mahdollisimman vaikeaksi ongelmanuoreksi, ettei olisi mahdollisuuttakaan, että pikkusisko perisi. Kaiken kapinoinnin jälkeen olisi hyvä heittääntyä hyväkäytöksiseksi, etä vanhemmat arvostaisivat kuuliaisuutta.



Kysymykset velloivat Farrahin päässä tämän käydessä nukkumaan. Mikä olisi paras tapa taata perijättären rooli omassa suvussa? Pitikö pikkusisko eliminoida jollain tavalla? Ilkeät suunnitelmat loivat pesiään pienen tytön aivoihin, eikä tämä enää tiennyt, mikä olisi oikein, ja mikä väärin, ja mikä olisi parasta hänelle, ja mikä parasta koko suvulle. Olisiko sittenkin parasta olla avaamatta suutaan koko asian suhteen? Illalla hän oli mennyt ovelle kuuntelemaan vanhempien keskustelua keittiössä. Perijä-asiat olivat myös vanhempien kielillä. Vähän aikaa Farrah kieriskeli ja väänteli kunnes sai unenpäästä kiinni. Mutta oliko paha jo saanut pikkutytön aisoihinsa?



Tämän osan loppu. Kommenttia, kommenttia! Sayonara.

4 kommenttia:

  1. Kiitos, että ilmoitit osasta! :)

    Tämä on aika jännä. Yksittäisistä tapahtumista kerrotaan aika vähän. Ja jotenkin tämä näyttää sellaiselta juonettomalta "perus legacylta".

    Mutta.
    Teksti on kuitenkin sillein tarinamaisesti kirjoitettu :D
    Kokonaisia lauseita ja sujuvaa tekstiä. Uskoisin, että pystyisit helposti kehittämään tästä koukuttavan, juonellisen tarinan. Ja varsinkin loppu on kiinnostava. Lopun perusteella odottaisinkin LC Stormin muuttuvan tarinamaisemmaksi. Minä en ainakaan panisi pahakseni. Olisi muuten kiva kuulla suunnitelmiasi tarinan osalle. :>

    Odotan mielenkiinnolla, mitä tästä kehittyy. Ja minua saa edelleen muistuttaa osista :)

    En tiedä, millä perusteella kokoat linkkilistaa, mutta minä voisin ainakin linkittää Stormit :)
    (Ja siis, vastalinkitys OK ;D)

    VastaaPoista
  2. Juu, vastalinkitys :) En tosiaan jaksa jaaritella yksittäisistä tapahtumista kolmea riviä :D

    Yritän tosiaan kehitellä juonta nuppi punaisena, ja kerrontamuodon vähemmän huomoristisesta tarinamaisemmaksi.

    Kiitos kommentista :)

    VastaaPoista
  3. Ihan ok, mutta homma etenee omaan makuuni hieman liian nopeasti ja tyyli hyppelee edes takaisin tarinamaisuudessa ja normaalissa hieman humoristisessa kerronassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näinhän se nyt näyttää mulle itsellenikin, kun on noin viisi vuotta sitten tämäkin osa julkaistu :D

      Poista