keskiviikko 13. elokuuta 2014

Taukoilua jälleen

Jälleen kerran saatte kuulla sen tavallisen marinan siitä, miten koulut alkaa ja vapaa-aika hupenee jne etc tms. Niitä kun lukee niin pitäähän siinä samaistua - koulun alku on ihan hirvittävän inhottava juttu. Ja nyt oon siis itekin tullut siihen pisteeseen ja virstanpylvään kohdalle, että lukio on siis mun osalta alkanut, ja vienyt mennessään suurimman osan mun vapaa-ajasta. Kouluaikataulut on 8.15-16.00 ja bussimatkoihinkin vierähtää se mukava puolituntinen, mukavana plussana illaksi sitten kaikki ne läksyt, lisähommat ja kokeet. Eli tänäänkin pääsin tätä tekstiä kirjoittamaan vasta yhdeksän aikoihin illalla - havainnollistatte varmaan, että aikaa tarinoiden kirjoittamiseen ja kuvaamiseen on hälyttävän vähän?

No hyvä, sitähän minäkin. Aattelin nyt ottaa tän syksyn ihan puhtaasti opiskelun kannalta, jonka takia nää tarinat jää taka-alalle nimeämättömäksi ajaksi (=en osaa arvioida yhtään D:). Jos nyt ei ole vielä hälytyskellot soineet, niin tässä yritän erittäin monen mutkan kautta sanoa, että Stormit ja Luumun tarinat jäävät tauolle, kunnes saan kouluhommat luistamaan. Senkin jälkeen aikaa kuvaamiselle jää vain viikonlopuille (jolloin on erittäin todennäköistä, että on jotain muutakin tekemistä), eli päivitystahti hidastuu erittäin paljon. Älkää kuitenkaa eläkö epätoivossa etc, koska lopettamassa en missään nimessä ole. Henkilökohtainen elämä vaan ottaa aikansa (eli melko ison osan).

Jatkosta en uskalla tehdä minkäänlaisia lupauksia, muuta kuin että se on tulossa. Sen verran voisin luvata, että mitä todennäköisimmin jouluksi saisin uuden osan tehtyä :'D - mutta suutun kyllä itelleni, jos se venyy niin pitkälle.

Anygays, olen puhunut ja te olette näin tiedoitetut näistä asioista (:

2 kommenttia:

  1. Peukkuja ja tsemppiä sulle lukion alkuun! Itsellä tuo tosin tuli jo käytyä, mutta koulu ei tosiaan siihen lopu, nyt olen ruvennut amistelemaan... Mie kyllä jaksan odottaa Stormeja vaikka pidempään niiden kanssa menisikin, itselläkin hieman nykii tämä tarinantekemispuoli välilä. Mutta se ei ole meille este vaan pelkkä hidaste, eiks? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Musta tuntuu, että nyt kun kaikki on uutta ja ihmeellistä niin sitä aikaa menee ihan vaan siihenkin että opettelee miten kaikki toimii. Ihana kuulla, ettei viivästys haittaa (: Inspiskin liitelee toisenlaisten asioiden puolella, mutta enköhän tosiaan saa tätäkin tarinaa elvytettyä tässä syksyn mittaan (: Hidaste nimenomaan, ei minkäänlainen este (;
      Kiitoksia tsempistä ja kommentista!

      Poista