keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Taukoilua

Kuulkaas. Nyt on käynyt sillä lailla hassusti, että se tietokone, jolla kaikki tarinani olivat, on joutunut huoltoon rikkoutuneen kiintolevyn takia. Ja siitä ei tosiaan tiedä, saako tiedostot pelastettua... Joten, jos niitä ei saa, taitaa muutama tarina kaatua tähän, mutta Stormit eivät ole yksi niistä. Varmuuskopiot minulla on syyskuulta (no, kunhan ovat. Harmittaa vain, että en yhtään myöhemmin niitä keksinyt ottaa...), joissa pitäisi olla jo 5. sukupolvi mukana. Varmaan... Ainakin siltä näyttäisi, jos katselee osien ilmestymispäivämääriä.

Mutta, koska kirjoituksista itsessään ei ole yhtään mitään kopioita missään, on vain simsistä, kaikki extrakuvat saattavat olla poissa, ja kaikki muutkin kirjoitukset. Onneksi en ehtinyt aloittaa 24. osaa kuin pari lausetta. Mutta, kaikki Luumujen tarinoiden tarinat sinne menee, jos menee. C'est la vie, jos ei kiintolevyä saa kuntoon. Kyllä harmittaa ):

Mutta, yritän saada tarinaa taas jaloilleen mahdollisimman nopeasti, kun kiireiltäni ja henkiseltä romahdustilaltani ehdin. Onhan se tietokoneen poismeno aika stressaava tilanne kuitenkin.
Eli, jatkoa on tulossa, en kyllä tiedä kuinka pian, mutta kuitenkin. Pysykäähän kanavalla (:

2 kommenttia:

  1. Oi ei, pidän peukut pystyssä koneesi puolesta! Sääli jos Stormit jäisivät kesken D:

    VastaaPoista
  2. Apua :o Toivottvasti kaikki pättyy hyvin ja Stormit saavat vielä jatkua. Tsemppiä koneen puolesta!

    VastaaPoista