lauantai 21. lokakuuta 2017

Välisoitto II

Hellurei ja hellät tunteet! Vihdoin ja viimein oon saanut jatkoa tällekin tarinalle valmiiksi, ja tässäpä sitä olisi tarjolla. Luulin olleeni nopea, mutta kas kummaa, onhan siitä kolmatta kuukautta kun viimeksi osan julkaisin :'D
Oh well, en lätise enää turhia, menkääs "lukemaan" -->

”Hyvästi, Matthew.””Kuten sanoin, saat asua täällä niin pitkään kuin mielit.”
”Aleksej, minä…”

”Rakastan sinua vieläkin.”


”Et tiedä, kuinka kauan olen odottanut noita sanoja.””Rouva Tsirkunov?”
”Herra Defae?”
”Ei, se oikeastaan ole… Minun oikea sukunimeni on Storm.”
”Mutta sekään ei käy?”
”Phillips? Isäni mukaan?”
”Herra ja rouva Phillips. Se on hyvä.”
”Tarkoititko sitä? Silloin siellä sairaalassa?”
”Minä –”
”Sillä minä rakastan sinua edelleen. Jos vain… sinäkin.”
”En. En tarkoittanut.”


”Tahdon.”
”Tahdon.”

”Hänhän on Wesin isä. En voi riistää pojalta isäänsä.”
”Vaikka tämän vaimo olisikin entinen paras ystäväsi?”
”Vaikka sitten niin.”
”Työnnänkö vauhtia?”

”Joo! Kiitti, iskä!”


Iskä.Enkä minä oikeastaan edes pidä puutarhatöistä.


”Aina ja ikuisesti?”


”Aina ja ikuisesti.”

------------------------------------------------

Tarkkasilmäisimmät taisivat huomata, että tämä oli taas tämmöinen "tyyntä myrskyn edellä" -osa, tai ehkä pikemminkin hengähdystauko uusiin juonenkäänteisiin. Vihdoinkin päästään 7. sukupolven pariin, iik! Tätä on odotettu jo osasta 30 :D en tiedä, onko ongelma vain minussa, mutta jostain syystä kun samoja nimiä tulee vastaan harva se päivä, alkaa kaivata jo uutta verta mukaan :D

Kuvien päivitys photarista flickriin on vähän jäissä, mutta nyt lupaan *köh köh* että ryhdistäydyn ja pistän tohinaksi niiden kanssa. Ehkä. Toivottavasti. Tämän osan kuvat tallensin imguriin, ja *tekee ristinmerkin* on helppoa! Ongelma on vain se, että oon kaikki kuvat jo ladannut flickriin :D: no, tahdonvoimalla!

Melkein tekisi mieli pistää vedonlyönti pystyyn, kuka uskoo, että tämä tarina näkee joskus epiloginsa :'D 

Kommentteja sitten!

8 kommenttia:

 1. Lucy ja Aleksej forevör! ♥ Olipa mukava "lukea" tätä, toimiva ratkaisu tehdä enimmäkseen kuvilla, tuntuu että itse sorrun kirjoittelemaan niitä "väliosia" ja sitten tuskaillaan kun on väkisin väännettävä tekstiä arkipäiväisestä shaissesta.. ja sitten huomaakin että viimeiset viisi osaa ovat olleet "väliosia" eikä tarinassa tapahdu enää mitään :D No niin yhyy, palataan asiaan.

  https://i.imgur.com/35gBSYN.png Ihana ihana talo! Aivan kerrassaan soma! Somalta näytti myös Lucy hääkuvissaan, pus. Ja näköjään saivat myös Matt ja Joelle toisensa, tai Joelle sai Mattin, miten sen nyt ottaa.. :D En ole kummankaan suurin fani, mutta hyvä näin. Innolla odotellen seuraavia osia ja lähestyviä myrskyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuonpa takia itsekin olen päätynyt tähän välisoittokonseptiin :D ihan kätevä, vaikka itse sanonkin
   Oi, kiitos kiitos! Itse asiassa taisin pölliä tuon talon pohjapiirroksen jostakin netin syövereistä, jota sitten muokkailin hieman käytännöllisemmäksi :D
   Kyllä, Lucy ja Aleksej saivat toisensa ja Matt ja Joelle joutuivat tyytymään toisiinsa :D
   Kiitoksia kommentista!

   Poista
 2. Aivan mahtava idea tämä 'välisoittojen' tekeminen! Komppaan GreenPixyä ja myönnän itsekin kirjoittavani välillä turhan pitkästi itkien väliosia, joten pitää laittaa tämä idea korvan taakse. ;)
  Kaunis osa kaiken kaikkiaan. Kaikki näytti menevän toistaiseksi hyvin ja kauniita lapsia siunautui lisää. Joelle ja Matt näyttävät yllättävän hyviltä yhdessä ja onnellisilta. Tulevaa osaa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, käsi pystyyn minäkin olen kirjoitellut niitä turhaakin turhempia väliosia jotakin sisältöä saadakseni :D siihen on nyt saatu ratkaisu!
   Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Ai kauhea kun on paljon lapsia, menin ihan sekaisin että kuka nyt oli kukakin ja kuka kuuluu kenenkä perheeseen ja mitä tapahtuu :D Luotan siihen että se selviää sitten viimeistään seuraavassa osassa. Shippaan yhä Lucya ja Mattia, ja vähän ärsyttää että nyt Matt ja Joelle ovat sitten niin kauhean onnellisina yhdessä :'D Ehkä olen ainoa. Mutta onhan se toisaalta kiva että kaikilla on kaikki asiat hyvin ja kaikki ovat onnellisia.

  Väliosaidea on kyllä suurenmoinen, saa kasvatettua lapset rauhassa eikä tarvitse väkisin vääntää juonta onnellisesta (ja tylsästä) perhe-elämästä.

  Kiitokset osasta, jään odottamaan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän niitä ollut kuin viisi :'D ei vaan siis joo, ei ihmekään että menee sekaisin, kyllä seuraavassa osassa selkenee (toivottavasti)!
   Njaa, Matt ja Joelle nyt voivat ulkoapäin vaikuttaa onnellisilta... mutta katsotaas nyt sitten :D
   Kiitän kommentista!

   Poista
 4. Stormien sukuun ja lähisukuunhan nyt ilmaantui lapsia :o Sitä kai saa odottaa, kun häitäkin vietettiin kaksin kappalein. Joellen ja Lucyn vähän vastahankainen dynamiikkakin tuli hienosti esiin ;)
  (Mihin liittyen, tässä kuvassa:
  https://imgur.com/kih0EKF
  näkyy hienosti miten salamat sinkoilevat :"D)
  Pariskuntien lapsetkin näyttävät viihtyvän varsin hyvin keskenään (kenties paremmin kuin mitä vanhemmat tykkäisivät?). Ja nyt vain jäin itsekseni pähkäilemään uusien lasten nimiä...
  Et kyllä ole ainoa joka omissa tarinoissaan odottaa uutta verta, itsekin olen odotellut yhtä omaa osaani jo aikas kauan ja niin. :D Ja nyt vain jotenkin odotan, että myrskyn nimi on Toby ja herra ryömii esiin jonkin kiven alta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lasten tehotuotanto alkoi :D mahtavaa, että kuvat välittää viestiä, just niin kuin pitääkin! ;)
   Lapsosten nimet saatkin tietää ihan tuota pikaa, uusi osa on tuloillaan...
   :D melkein itse jo unohdin Toby-paran! No, uutta verta kuitenkin on muksujen muodossa tulossa joten aamen sille!
   Kiitos kommentista!

   Poista